طرز تهیه سالاد میگو
سالاد میگو ؛ سالاد خوشمزه دریایی
با بخش دسر و سالاد مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید
مواد لازم
میگو : 8 عدد
ذرت کنسروی :3/1 پیمانه
کلم بروکلی :2/1 پیمانه
پیازچه : 2 عدد
پیاز : 1عدد
کاهو : 4 برگ
فلفل قرمز: 1 عدد
آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی :5 عدد
کنجد ، نمک و فلفل : به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس :
سس خردل : 1 قاشق مربا خوری
سرکه سفید :2/1 پیمانه
روغن زیتون :2/1 پیمانه
فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه :
میگوها را خوب تمیز کنید و با مقداری آب لیموترش و نمک و آب به مدت 4 دقیقه بپزید و سپس آبکشی کنید و بگذارید تا سرد شود. پیاز را به صورت حلقه ای و پیازچه و فلفل قرمز را برش دهید و درون یک کاسه بزرگ بریزید و سپس کاهو و کلم بروکلی خرد شده را به آن اضافه کنید. حالا برای درست کردن سس سالاد ، تمام مواد را به جز روغن زیتون ، داخل مخلوط کن بریزید و همزمان که مخلوط کن روشن است روغن زیتون را به آن اضافه کنید تاخوب با مواد مخلوط شود. بعد از 3 دقیقه که مواد با هم مخلوط شد ، سس آماده است . حالا سس را روی سالاد بریزید و در آخر می توانید از کنجد برای تزئین آن استفاده کنید.
منبع: www.bistsotoon.com
کانته موزیک سالاد ,تهیه ,میگو ,فلفل ,مخلوط ,پیمانه ,سالاد میگو ,روغن زیتون ,تهیه سالاد ,اضافه کنید ,فلفل قرمز منبع
درباره این سایت